Verhuur

Wil je jouw evenement verrijken met onze producten? Stuur een e-mail naar info@roots-events.nl voor prijsinformatie en verdere details. Wij helpen je graag bij het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Daan & Lisa
Fotografie: Liefs van Siets

Backdrop Wilgentakken & Bloemen
Trouwboog van echte wilgentakken, de ingestoken bloemen en het groen kunnen naar eigen smaak worden uitgekozen. Voorraad: 1 stuk.

Ondersteboven Tuin vierkant - goede belichting
Fotografie: Liefs van Siets

Ondersteboven Tuin
Met onze Ondersteboven Tuin tover je een ruimte in een keer om tot een groen paradijs! De truss waar de tuin aan bevestigd is heeft een diameter van 4,5 meter. Voorraad: 1 stuk. 

Fotografie: Liefs van Siets

Prikkabel
Warm witte lampen – 1 of 0,6 Watt – 15 meter – 30 fittingen per snoer. Voorraad: 13 stuks.

Foto Greenhouse Huib
Fotografie: Liefs van Siets

Greenhouse
De Greenhouse is een donkergroene, compacte tent, voorzien van charmante glazen raampjes. Ideaal voor diverse toepassingen, zoals het creëren van een bar of, zoals te zien op de bijbehorende foto, als een setting voor cadeaus en toespraken. Voorraad: 1 stuk.

Statafels foto vierkant
Fotografie: Liefs van Siets

Statafels
Houten statafels vervaardigd uit gerecyclede haspelbladen. Voorraad: 5 stuks.

 

 

Tafelkleden wit rond 330 cm
Fotografie: Liefs van Siets

Rond wit tafelkleed Ø 330 cm
Rond wit tafelkleed, gemaakt van luxe stof (treb sp). Geschikt voor een tafel voor 10/12 personen met een diameter van 180 cm en een hoogte van 75 cm, waardoor het net de grond raakt voor een chique uitstraling. Voorraad: 10 stuks.

Fotografie: Liefs van Siets

Rond wit tafelkleed Ø 260 cm
Rond wit tafelkleed, gemaakt van mooie stof van horeca kwaliteit. Geschikt voor een tafel voor 3/4 personen met een diameter van 110 cm en een hoogte van 75 cm, waardoor het net de grond raakt voor een chique uitstraling. Voorraad: 10 stuks.

Foto Latjes Muur
Fotografie: Liefs van Siets

Spiegelwand
Een wand met latjes, een vintage spiegel en planten naar keus. Perfect als welkomstbord. Voorraad: 1 stuk.

Fotografie: Liefs van Siets

Pallet kussens
Grijze kussens die precies op een pallet passen. De pallets kunnen eventueel worden ingepakt met flanel, met een kleur naar keuze. Op deze foto zijn de pallets met wit flanel ingepakt. Voorraad: 10 stuks.